Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shaco.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak. Build zależy jak grasz, kiedy lubisz przyfarmić w jungli to wriggle lantern, jak wolisz częściej gankować to ofc lizard. Maksowanie R->E>W>Q. Po itemie junglowym jak najszybszy Statik (daje wszystko co trzeba), potem BotrK, a potem IE lub Trinity (co wolisz), potem można złożyć jakieś Banshee. Łatwo wygrywa gry, a w late game ADC ma na 2 strzały, a jak jesteś na plecach to z pasywką na jednego szczała. :) 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie sklada sie buildu pod full lifesteal... Co z tego ze uleczysz sie pol hp na 1 AA, jak w teamfighcie pojdzie na ciebie lekki focus i zdychasz jak szmata, pomijajac sam fakt ze ignite dostaniesz.

Build rob sytuacyjnie, ale mozesz skladac lizard/flara, botrk,statik/hydra,ie,lw jesli nie idzie na ciebie focus szczegolny.

Opublikowano

Nie sklada sie buildu pod full lifesteal... Co z tego ze uleczysz sie pol hp na 1 AA, jak w teamfighcie pojdzie na ciebie lekki focus i zdychasz jak szmata, pomijajac sam fakt ze ignite dostaniesz.

Build rob sytuacyjnie, ale mozesz skladac lizard/flara, botrk,statik/hydra,ie,lw jesli nie idzie na ciebie focus szczegolny.

Ta a jak grasz pod kryta to nie jestes papierowy -,-. Wlasnie ten lf daje ci sustain tf. To jest shaco, jestes assassynem, musisz dzieki Q dostac sie do przeciwnego adc, apc i go zabic. Nie rozumiem jak moze pasc focus na taka postac, no chyba, ze nim ktos inicjuje.

Opublikowano

Powiem, że nie xD na jungli miałem 4/0, a i tak jak wpadałem na gank to mój sojusznik nie dał rady i często padał po czym szedł afk lub fedował dalej, a starałem się mu pomóc, no cóż może po prostu jestem słabym shaco.

Opublikowano

Shaco jak zdobędzie te kilka kili jest potworem w wygrywaniu gier, wiec jak najbardziej polecam.

Ale trzeba go ogarnąć żeby samemu coś ugrać.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ta a jak grasz pod kryta to nie jestes papierowy -,-. Wlasnie ten lf daje ci sustain tf. To jest shaco, jestes assassynem, musisz dzieki Q dostac sie do przeciwnego adc, apc i go zabic. Nie rozumiem jak moze pasc focus na taka postac, no chyba, ze nim ktos inicjuje.

ah, zapomnialem ze shaco jest unfocusable. Pozdro jesli u ciebie w bronze shaco nikt nie focusuje. Lifesteal masz z botrka,/hydry. A jesli chcesz skladac full lifesteal to powodzenia, bo shaco musi miec kryta by bursta zrobic wiekszego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...